Author Topic: Found an odd bug last night  (Read 580 times)

Chig

  • NA Head Admin
  • PUGBOT User
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
    • You are nothing to me
    • Email
Found an odd bug last night
« on: August 23, 2011, 11:52:54 pm »
I joined pugbot last night around 0100 eastern.  Received the server info but every time I tried to connect I got a message from URT console saying bad IP address.  It was the New York server.  I then typed in the IP address manually and got no luck, I was not the only player to receive this problem.


don

  • PUGBOT User
  • *
  • Posts: 448
    • View Profile
    • Email
Re: Found an odd bug last night
« Reply #1 on: August 24, 2011, 01:38:04 am »
Can you reply with the address you received? Press F10 in mIRC to bring up logs.

Two possible reasons I can think of:
- A comma instead of a period in the server address (perhaps someone updated the bot's IP address list and made a typo?)
- DNS resolution issues preventing your machine from translating the xx.pugbot.com address to an actual IP address


Chig

  • NA Head Admin
  • PUGBOT User
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
    • You are nothing to me
    • Email
Re: Found an odd bug last night
« Reply #2 on: August 24, 2011, 08:42:43 am »
I use IceChat7 to use pugbot and so forth, I'll see if it has a log.  I've never had a problem connecting to the New York server before, especially when I copy the info from pugbot and paste it into URT console.

Regardless, I'm looking for logs right now.

slackin

  • PUGBOT CREATOR
  • Head Admins
  • PUGBOT User
  • ****
  • Posts: 549
    • MSN Messenger - slackin@live.com
    • AOL Instant Messenger - slackin35
    • Yahoo Instant Messenger - slackin35
    • View Profile
    • PUGBOT Homepage
    • Email
Re: Found an odd bug last night
« Reply #3 on: August 25, 2011, 03:30:22 am »
there was a slight dns problem for a few hours yesterday, maybe that was it

Chig

  • NA Head Admin
  • PUGBOT User
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
    • You are nothing to me
    • Email
Re: Found an odd bug last night
« Reply #4 on: August 25, 2011, 04:54:02 pm »
I couldn't find any logs stored in Icechat, sorry Don.